Bellypaint

Ik maak schilderijen op het allermooiste canvas wat er bestaat namelijk een zwangere buik! Het is belangrijk voor mij dat een bellypaint echt een herinneringsmomentje voor later wordt, want het is zo bijzonder dat wondertje daar in je buik.  Met een bellypaint heb je echt even een momentje om te genieten, echt een momentje voor jezelf. Maar ook om nog meer te genieten van dat wondertje daar in je buik, want wist je dat dat wondertje vaak ook reageert op de bewegingen van de kwast op jouw buik! Een bellypaint is doorgaans het mooist rond de 32 weken. Ik zorg ervoor dat het ontwerp ook echt past bij jullie en dat je een unieke bellypaint krijgt! Daar kun je prachtige foto’s van maken als aandenken, maar ik leg je ook uit hoe je een afdruk van je paint kan maken! Zo heb je op het moment zelf en in de toekomst altijd een aandenken aan het zwangerschap.

 

Werkwijze

Elke bellypaint is uniek! Daarom gaan we eerst jouw wensen doorspreken. Heb je al een idee? Of heb je iets wat echt belangrijk is voor jullie? Geef het door en ik maak een persoonlijk ontwerp. Een bellypaint kan natuurlijk ook als een cadeau gegeven worden, bijvoorbeeld als verassing op een babyshower. Als dat het geval is heb ik een hele map klaar liggen met ontwerpen die stuk voor stuk weer gepersonaliseerd kunnen worden, zodat de mama in spé alsnog een paint heeft naar haar wensen!

Voor de bellypaint kom ik bij jou aan huis of op locatie. De bellypaint zelf duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het ontwerp, sommige bellypaints hebben iets meer tijd nodig dan andere bellypaints. In deze tijd vind ik het zeer belangrijk dat jij je comfortabel voelt. Je kunt zitten, liggen, tussen door staan net wat voor jou prettig is. Alle materialen die ik gebruik zijn professioneel, op waterbasis en dus helemaal veilig voor jou en de baby.

Als de bellypaint klaar is kunnen er mooie foto’s gemaakt worden. Daarnaast kan ik een afdruk maken op doek voor jullie of leg ik uit hoe je dat zelf kan doen als je nog even wil genieten van de paint op je buik!