Even voorstellen

Ik ben Naomi Denteneer oprichtster en trotse eigenaresse van Nova Denna. Ik ben geboren op 1 augustus 1998 en ik woon in Oss.

Ik ben een perfectionist, doorzetter, harde werker avontuurlijk en een beetje eigenwijs. Daarnaast heb ik altijd al een grote liefde gehad voor tekenen en schilderen. Ik ben altijd al creatief bezig geweest.

Toen ik klein was maakte mijn moeder muurschilderingen bij mij en mijn twee broertjes op de kamer. Toen ik toch wel erg lang verdacht stil bleef kwam mama naar mijn kleine knutseltafeltje en kwam ze erachter dat ik de keukenmuur had ondergetekend met potloden, omdat ik dacht wat mama kan dat kan ik ook. Ondanks deze actie die ervoor zorgde dat ze de keukenmuur opnieuw moesten schilderen ben ik altijd super vrij gelaten in mijn creativiteit en gesteund van huis uit en daar ben ik tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar voor.

Toen ik 15 jaar was kwam in aanraking met het vak allround grimeur ook wel make-up & hair artist.  Hiervoor heb ik veel cursussen gedaan waaronder kinderschmink en theatermake-up. Vervolgens toen ik 17 jaar was ben ik aangenomen op de opleiding make-up & hair artist op het Rijnijssel in Arnhem. Hier heb ik veel geleerd en veel stage gelopen. Tijdens de studie heb ik een grote liefde en passie gecreëerd voor het vak. Voornamelijk voor het face- belly- en boydpainten en het special effects make-up vak. Wat ik graag met jullie deel! Mijn motto? Follow your dreams! En mijn eigen bedrijf en van mijn hobby mijn beroep maken is altijd een droom geweest wat ik nu sinds 10 januari 2019 werkelijkheid mag noemen!

En nu hoop dat ik jou wensen mag vervullen en je mag helpen om iets moois te zeggen in de vorm van kunst!

Heel veel liefs Naomi


Ervaringen

Opleidingen:

  • Make-up & Hair Artist, RijnIJssel Arnhem, MBO niveau 4, 2015-2018
  • Master year Tera Bakker bodypaint, januari 2019-november 2019
  • Master year 2 Tera Bakker bodypaint, januari 2020-heden

Bodypaint wedstrijden:

  • 29ste Plaats World Bodypainting Fesitval (WK bodypainting) Amateur categorie (juli 2020)
  • 3de Plaats Belgisch Kampioenschap Bodypaint (september 2019)
  • 1ste Plaats DFBW amateurs (april 2019)