Bellypaint

Normaal bellypaint pakket / 70 euro

Wat bevat het pakket voor een normale bellypaint? We bespreken uw wensen. U kunt kiezen uit een van de ontwerpen uit mijn ontwerpen map.  Het gekozen ontwerp kan altijd gecustomized worden. Ik kom bij u langs lekker in uw eigen omgeving of ik kom op locatie van bijvoorbeeld de babyshower. U krijgt de bellypaint inclusief alle materialen. U krijgt uitleg om een afdrukt te maken van de paint. Dit kan ook na de bellypaint door mij uitgevoerd worden. Dit pakket is inclusief foto's. Waarvan u er 5 krijgt opgestuurd.  Hier zit ook een mooie bewerkte bij die direct klaar is voor gebruik op een geboortekaartje!

 

Persoonlijk bellypaint pakket / 75 euro

Wat bevat het pakket voor het persoonlijke bellypaint? We bespreken uw wensen. Dit doen we via de telefoon of via de mail.  Ik maak een gepersonaliseerd design helemaal naar uw wensen. Zo kunt u een mooi verhaal vertellen met uw bellypaint die ontzettend uniek is. Het wordt een one of a kind!  Ik kom bij u langs lekker in uw eigen omgeving of ik kom op locatie van bijvoorbeeld de babyshower. U krijgt de bellypaint inclusief alle materialen. U krijgt uitleg om een afdrukt te maken van de paint. Dit pakket is inclusief foto's. Waarvan u er 5 krijgt opgestuurd.  Hier zit ook een mooie bewerkte bij die direct klaar is voor gebruik op een geboortekaartje!

 

Broertje zusje bellypaint pakket / vanaf 75 euro

Wat bevat het pakket voor het broertje zusje bellypaint pakket? Dit is het normale bellypaint pakket of het persoonlijke bellypaint pakket met daarnaast nog de optie  om de aankomende grote broer of zus een bijpassende unieke kinder schmink te geven, zodat deze mee op de foto kan in het thema van de bellypaint. Dit is per kindje 10 euro extra.

 

Rondje om de belly pakket / 100 euro

Wat bevat het rondje om de belly pakket? We bespreken uw wensen. Dit kan via de telefoon of via de mail. U krijgt een uniek persoonlijk ontwerp met uw wensen daarin verwerkt voor de voorkant van uw buik en de twee zijkanten van uw buik, oftewel uw hele buik wordt beschilderd!  Zo kunt u een mooi verhaal vertellen met uw bellypaint die ontzettend uniek is. Het wordt een one of a kind!  Ik kom bij u langs lekker in uw eigen omgeving of ik kom op locatie van bijvoorbeeld de babyshower .U krijgt de bellypaint inclusief alle materialen. U krijgt uitleg om een afdrukt te maken van een deel van de  paint. Dit kan ook na de bellypaint door mij uitgevoerd worden. Dit pakket is inclusief foto's. Waarvan u er 5 krijgt opgestuurd.  Hier zit ook een mooie bewerkte bij die direct klaar is voor gebruik op een geboortekaartje!

 

Body- Bellypaint pakket / vanaf 85 euro

Wat bevat een body- bellypaint pakket? We bespreken uw wensen. Dit kan via de telefoon of via de mail. U krijgt een uniek ontwerp met uw wensen daarin verwerkt voor de voorkant van uw buik of de zijkant van uw buik. Daarnaast heeft u de optie om de paint door te laten lopen naar de rest van uw lichaam, bijvoorbeeld naar de armen, de boezem, de gehele zijkant van uw lichaam, de armen van uw partner, noem het maar op. U krijgt zo een uniek beeld helemaal in thema van uw wensen. U krijgt de body-/bellypaint inclusief alle materialen. U krijgt uitleg om een afdrukt te maken van een deel van de  paint (dit zal het deel van de buik zijn). Dit kan ook na de bellypaint door mij uitgevoerd worden. Dit pakket is inclusief foto's. Waarvan u er 5 krijgt opgestuurd.  Hier zit ook een mooie bewerkte bij die direct klaar is voor gebruik op een geboortekaartje!

 

 

*Bij alle bellypaint pakketten geldt exclusief reiskosten en parkeerkosten. In gemeente Oss wordt er geen reiskosten berekend.