Buikafgietsel

 

Buikafgietsel versierd / vanaf 150 euro

Wat bevat het buikafgietsel versierd pakket? We bespreken uw wensen. Ik kom bij u langs om het afgietsel te doen. Lekker in uw eigen omgeving dus of leuk voor op een babyshower. Daarna ga ik er thuis mee aan de slag. Ik egaliseer hem, zorg dat hij stevig is en dat u hem kan ophangen. Daarnaast wordt de buik versierd naar uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld met kant, met een paint erop in de stijl van het geboortekaartje of in de stijl van de kamer, maar u kunt ook kiezen voor een buik met mozaïek.

 

Gipsafdruk decoreren / vanaf 80 euro

Wat bevat gipsafdruk decoreren? Ik ga uw bestaande gipsafdruk renoveren en decoreren. Ik egaliseer hem, zorg dat hij stevig is en dat u hem kan ophangen. Daarnaast wordt de buik versierd naar uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld met kant, met een paint erop in de stijl van het geboortekaartje of in de stijl van de kamer, maar u kunt ook kiezen voor een buik met mozaïek.

 

Buikafgietsel detail / vanaf 150 euro

Wat bevat buikafgietsel detail? we bespreken uw wensen. Wilt u graag alleen de buik. Met handen erbij, handen van uw partner. Wil u graag de borstpartij erbij. In welk materiaal wilt u het? We maken een afgietsel van alginaat en gipsverband. Hierna wordt er een beeld gemaakt in het materiaal wat u graag zou willen.  

 

* Bij alle buikafgietsel opties geldt exclusief reiskosten en parkeerkosten. In gemeente Oss wordt er geen reiskosten berekend.