Lifecast

 

Giethars beeldjes:

1  baby handje of voetje afgietsel leeftijd tot 1 jaar / vanaf 99 euro

2  baby handjes of voetjes afgietsel leeftijd tot 1 jaar / vanaf 149 euro 

Wat bevat een afgietsel tot 1 jaar? We bespreken hoe het proces zal gaan. De lifecast met alle materialen, inclusief afwerking van het beeldje/ de beeldjes. U krijgt bij giethars tevens de optie om een kleur te kiezen van de beeldjes. Bij kinderen tot 1 jaar is een extra afgieting met alginaat inbegrepen indien nodig. Let op dit is de basisprijs. Hieronder ziet u de extra opties.

 

Extra opties afgietsel tot 1 jaar (giethars beeldjes)?

Het beeldje/ de beeldjes op een houten boomstammetje, een houten voet (gepersonaliseerd met tekst indien gewenst) of in een stolp / vanaf 15 euro extra

Het beeldje/ de beeldjes op een stenen sokkel / vanaf  25 euro extra

Het beeldje/ de beeldjes in een 3d-lijstje / vanaf 20 euro extra

 

Giethars beeldjes:

1 kinderhandje of voetje leeftijd 1 tot 4 jaar / vanaf 109 euro

2 kinderhandjes of voetjes leeftijd 1 tot 4 jaar / vanaf 160 euro 

Wat bevat een afgietsel leeftijd 1 tot 4 jaar? We bespreken hoe het proces zal gaan. De lifecast met alle materialen, inclusief afwerking van het beeldje/ de beeldjes. Bij kinderen leeftijd 1 tot 4 jaar is een extra afgieting met alginaat inbegrepen indien nodig. Let op dit is de basisprijs. Hieronder ziet u de extra opties.

 

  Extra opties afgietsel leeftijd 1 tot 4 jaar (giethars beeldjes)?

  Het beeldje/ de beeldjes op een houten boomstammetje, een houten voet (gepersonaliseerd met tekst indien gewenst) of in een stolp / vanaf 15 euro extra

  Het beeldje/ de beeldjes op een stenen sokkel / vanaf  25 euro extra

  Het beeldje/ de beeldjes in een 3d-lijstje / vanaf 20 euro extra

   

  Verschillende bijzondere pakketen:

  Family love pakket gips (1 volwassen hand + 1 baby/kinderhandje)  / vanaf 125 euro

  Wat bevat een family love pakket gips?  We bespreken hoe het proces zal gaan. We bespreken de opties hoe de handen kunnen staan. De lifecast is in begrepen met alle materialen, inclusief afwerking van het beeld. Voor een boomstammetje eronder, houten sokkel, stenen sokkel of stolp komen er nog kosten bij.  De kosten hiervan hangen af van de stand van de handen en de wensen van jou als klant. De prijs wordt vooraf besproken.

  Family love pakket giethars (1 volwassen hand + 1 baby/kinderhandje) / vanaf 175 euro

  Wat bevat een family love pakket giethars?  We bespreken hoe het proces zal gaan. We bespreken de opties hoe de handen kunnen staan. De lifecast is in begrepen met alle materialen, inclusief afwerking van het beeld. Daarnaast is er vrije keuze in kleur. Het is zelfs mogelijk om de ene hand een andere kleur te geven dan de andere hand. Voor een boomstammetje eronder, houten sokkel, stenen sokkel of stolp komen er nog kosten bij. De kosten hiervan hangen af van de stand van de handen en de wensen van jou als klant. De prijs wordt vooraf besproken.

   

  Forever hand in hand pakket gips (2 volwassen handen) / vanaf 160 euro

  Wat bevat een forever hand in hand pakket gips? We bespreken hoe het proces zal gaan. We bespreken de opties hoe de handen kunnen staan. De lifecast is in begrepen met alle materialen, inclusief afwerking van het beeld. Voor een boomstammetje eronder, houten sokkel, stenen sokkel of stolp komen er nog kosten bij. De kosten hiervan hangen af van de stand van de handen en de wensen van jou als klant. De prijs wordt vooraf besproken.

   

  Forever hand in hand pakket giethars (2 volwassen handen) / vanaf 200 euro

  Wat bevat een forever hand in hand pakket giethars? We bespreken hoe het proces zal gaan. We bespreken de opties hoe de handen kunnen staan. De lifecast is in begrepen met alle materialen, inclusief afwerking van het beeld. Daarnaast is er vrije keuze in kleur. Het is zelfs mogelijk om de ene hand een andere kleur te geven dan de andere hand. Voor een boomstammetje eronder, houten sokkel, stenen sokkel of stolp komen er nog kosten bij. De kosten hiervan hangen af van de stand van de handen en de wensen van jou als klant. De prijs wordt vooraf besproken.

   

  Voor meer duidelijkheid over de prijzen klik op onderstaande link:

  Wilt u graag een lifecast van 1 volwassen hand? Wilt u graag een lifecast van uw hele gezin? Of heeft u een ander idee? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We gaan samen kijken naar uw wensen en dan stel ik de prijs vast.

  * Bij alle lifecast opties geldt exclusief reiskosten en parkeerkosten. In gemeente Oss wordt er geen reiskosten berekend.